Biografie

Wouter begon met comedy in 2010. In november van dat jaar won hij de juryprijs van de Culture Comedy Award. Daarna is hij nooit meer van de Nederlandse en Belgische podia af gegaan.

Zijn stijl is toegankelijk maar scherp en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach, Padoem Patsss en Pak de Macht.

In ’23-’24 staat hij solo in theaters met zijn voorstelling Stormbrein en speelt hij op comedynights door heel het land.

Hij is de maker van de populaire Elektra Podcast waarin hij wekelijks grote en kleine namen uit de Nederlandstalige comedy- en cabaretscene interviewt over de slechtste optredens uit hun hele carrière.

Je hoort Wouter elke maand in de Q-Musical in de ochteondshow van Mattie & Marieke op Q-Music en op vrijdagmorgen neemt hij op radiostation Kink de week door bij Michiel Veenstra in Kink op de Week.