flameWorkshop: Roast je vrienden

Zoek je iets voor een vrijgezellenfeest en wil je leren scherp uit de hoek te komen? Boek dan een workshop waarin je een roast houdt.  Samen met vrienden, familie en collega’s wordt de ‘roastee’  op zeer grappige wijze door de mangel gehaald.

Veel leuker dan laserquesten en pijnlijker dan paintball. En oh ja, tijdens deze workshop mag je wél gewoon bier drinken.

roast-chairRoasten zoals op TV

Al decennia lang is het voor Amerikaanse comedians en acteurs een grote eer om ‘geroast’ te worden. Ook in Nederland wordt roasten steeds populairder. TV zender Comedy Central zendt regelmatig roasts uit van bijvoorbeeld David Hasselhoff, Pamela Anderson of Charlie Sheen.

De roasters mogen om de beurt hun zegje doen over de roastee maar ook over elkaar. De roastee hoort alles met een glimlach aan want als iedereen geweest is, heeft hij of zij het laatste woord.

Wie is geschikt voor een Roast?

  • Je vrijgezelle vriend of vriendin
  • De keeper van je voetbalclub
  • Je collega die 25 jaar in dienst is
  • Je familie (eindelijk een leuk familieweekend)

Workshopdetails

De tijd en plek van de datum kunnen we altijd aanpassen. Gemiddeld ben je een ochtend of middag bezig met je vrienden.

De workshop wordt gegeven door Wouter Monden, comedian.

  1. Korte les: Hoe roast je effectief?
  2. Schrijf je eigen roast
  3. Zet je vriend of vriendin op een tribune, en roasten maar!

flame

Wat is een Roastworkshop?

Tijdens de workshop leren jullie hoe een roast gaat en hoe je makkelijk geschikte grappen schrijft. Daarna gaan jullie zelf aan de gang. De workshop wordt afgesloten met de roast van de hoofdgast. Deze roast wordt op video opgenomen en toegestuurd zodat jullie er later nog eens hard om kunnen lachen.

Dit is een heel geschikte workshop voor groepen die elkaar al kennen zoals vrijgezellenfeesten of teamuitjes. Zorg wel dat je manager of leidinggevende als hoofdgast kan én wil dienen, we zijn niet aansprakelijk als je je baan kwijt raakt.

De workshops vinden meestal in Amsterdam plaats maar kunnen in overleg ook op locatie worden gegeven.

WouterMonden-RoastThe Roastmaster

De workshops worden gegeven door comedian Wouter Monden, winnaar van de Culture Comedy Award en bekend van The Comedy Factory op RTL 4. Lees meer over Wouter op zijn website: www.woutermonden.nl

Wouter begeleidde ook de eerste radioroast van Nederland, waarin het team van Radio Veronica ochtendshow afscheid nam van sidekick John Molenaar.

flame

Boek nu een workshop

Waar wacht je op? Boek nu om jouw vriend/broer/baas te roasten.
Eindelijk eens iets origineels in plaats van dat eeuwige paintballen, laserquesten of erger nog: slippers pimpen. Hmmm, als je vrienden hebt die serieus slippers pimpen is deze workshops misschien niks voor jullie .

Wat zeg je? Je gaat liever karten? Dat kan je doen maar tijdens een roastworkshop mag je wél bier drinken. Hoe meer, hoe beter ;-)

""
1
Contactformulier
Naam
Telefoonnummer
Bericht
0 /
Previous
Next